1 maart 2015

Vandaag in Gent: Fair Fashion Fest!

Fair Fashion Fest_mailbanner_2

Vandaag gaat in het MIAT in Gent tussen 13h en 18h het eerste Belgische Fair Fashion Fest door. FFF is een festival rond het thema eerlijke mode. Het wordt een dag vol creativiteit, verwennerij en verhalen, met onder meer DIY textielworkshops, verkoopsstands met hedendaagse fairtrademode, een modeshow, en niet te vergeten inhoudelijke workshops over de katoen- en kledingindustrie. FFF wil de deelnemers vooral een leuke dag bezorgen, waarop ze iets bijleren over (on-) eerlijk textiel en over hoe het anders kan.

Baggy T-shirts

Zonen 09 levert deze namiddag een kleine bijdrage in de vorm van een korte, gratis workshop waarbij oude T-shirts omgetoverd worden tot een handige boodschappentas. 
Zin om deel te nemen? Iedereen welkom! Heb je nog een tof shirt liggen? Neem dat dan zeker mee. Niets liggen? Geen probleem, het FFF werkt samen met de kringloopwinkel die hen van T-shirts voorzag. Tot straks!?

Baggy T-shirts-6

FFF_flyer_versie 1_verso

3 opmerkingen:

 1. Jammer, ik kan niet. Ik vind het echt een geweldig initiatief. Veel plezier vandaag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het werd een hele leuke dag. Fijn om jou in levende lijve te ontmoeten. We hebben er een leuk tasje bij voor in de handtas en plastic zakjes te vermijden bij het boodschappen doen. Het was de moeite waard om vandaag vanuit de Kempen naar Gent af te zakken.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof, dit had ik echt eerder moeten weten!

  BeantwoordenVerwijderen