3 maart 2015

De nieuwe huisstijl, een giveaway en Ole met rits!

Our new branding

Toen ik met Zonen 09 begon, pakte ik dat, onder andere op budgettair vlak, heel voorzichtig aan. Ondernemen in Vlaanderen, het is niet van de poes dus werd er zo weinig mogelijk uitgegeven aan dingen die niet absoluut noodzakelijk waren. Doorheen de tijd en de groeiende inkomsten (waarvoor dank lieve klanten) investeer ik voorzichtig telkens wat meer in vooral beter.
Van enkel digitale patronen ging het naar ook papieren patronen. Van kleine aantallen drukwerk ging het naar grotere, voordeliger aantallen. Van een sh*tty webshop ging het naar een praktisch en mooi geheel.Van altijd alleen en gefrustreerd ging het naar deel uitmaken van een coworking systeem. Van enkel eigen patronen gaan we nu ook richting de eigen stoffenlijn. Enzovoort. Ik droom van groter en beter en zet telkens kleine stapjes die Zonen 09 beetje bij beetje van de groeipijnen verlossen.
Eén van die pijntjes zat hem in het drukwerk. Er moest een nieuwe stansvorm voor de cover worden gemaakt, want de punt van de das zat te diep, scheurde te snel in en de manier waarop het geheel sloot, maakte het voor de klant te moeilijk om de inhoud er zelf terug in te krijgen.

Our new branding

De handleidingen waren duidelijk, maar hadden niets te bieden op esthetisch vlak.

Our new branding

Our new branding

Our new branding

Our new branding

Het logo was lief en 'verwekt' in tijden van liefde voor de hobby, maar ik miste er een uitstralen van professionaliteit in. Dat en nog enkele andere frustraties deden me de mensen van Toech inschakelen die voor mij een nieuw logo en een nieuwe huisstijl uitwerkten. Nog een stap in de goede richting waar ik echt tevreden van ben.

Our new branding

Omdat Ole aan een herdruk toe was, is hij de eerste die vanaf nu in de nieuwe huisstijl beschikbaar is. Zowel de digitale als de papieren versie is aangepast. Stap voor stap giet ik nu ook de andere patronen in dat nieuwe format en zodra ook zij aan een herdruk toe zijn, zal dat in de nieuwe huisstijl zijn.

Our new branding

Die nieuwe huisstijl houdt ook in dat er in je papieren versie voortaan geen apart voorblaadje met print meer zit. Die print, die de kenner laat weten over welk patroon het gaat, staat voortaan op de eerste pagina van de handleiding.

Our new branding

Het aparte blaadje vind je er nog altijd in terug, maar voortaan wordt dat er eentje met een extra handigheidje. Het overzicht van benodigdheden, dat per patroon sinds enkele weken geleden gratis online te downloaden is, vind je terug op dat extra blaadje. Een meeneem-overzicht dat het shoppen voor stof en fournituren makkelijker maakt.

PC_logo_cirkel_groen

Om de officiële invoering van de nieuwe huisstijl te vieren, geef ik 3 nieuwe papieren versies van Ole weg. Ik doe dat samen met Wendy van de online stoffenwinkel Petite Couture, want zij schenkt elke winnaar ook 1 meter van haar mooie tricootjes.

Petite Couture + Zonen 09 give away

Petite Couture + Zonen 09 give away

Petite Couture + Zonen 09 give away

Eén van die mooie stoffen verwerkte ik in een Ole waarvoor ik het patroon eerst aanpaste tot een versie met rits mogelijk was.

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Ole with a zipper

De camping bear van bij Petite Couture fungeert als voeringstof voor deze Ole. Een coupon die ik bij Mertens Mercerie vond, werd gebruikt als buitenstof. Stoer van buiten, zacht van binnen, helemaal onze Nils.

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Ole with a zipper

Hoe het patroon werd aangepast en welke stappen in de handleiding licht wijzigen, vertel ik heel binnenkort. Ik fotografeerde het nodige zodat ook jullie een rits-Ole in elkaar kunnen boksen.
Doe je dat graag in stijl, met onze nieuwe look én met één van de 3 Petite Couture stofjes? Laat dan hier, vóór 7 maart, een reactie achter waarin je vertelt wat jij het grootste pluspunt aan Zonen 09 patronen vindt. Daarna worden ad random 3 winnaars getrokken!

243 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke blogpost: de ene 'oh' na de andere! Oh, wat mooi, die nieuwe stijl. Oh, wat goed dat ik alles er terug beter in ga krijgen. Oh, wat handig dat blaadje met benodigdheden. Oh, wat mooi, die stoffen van Petite Couture. En oh, zo zalig, een handleiding voor de rits!
  Grootste pluspunt van de patronen? Dat ze op voorhand zo uitgebreid getest werden! ;-) (grapje, maar ook wel een beetje waar). Wat ik echt het grootste pluspunt vind: de foto's! Bij moeilijke stappen, is het vaak die foto die voor een 'aha' zorgt. You rock! Groei maar stillekes verder, ge zijt van een schoon baby'tje een ferm kindeke aan 't worden. (An)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is zoals gewoonlijk weer geweldig. En een Ole met rits zou mijn kleinste ook wel erg leuk vinden. Het grootste pluspunt is voor mij ook de stap voor stap foto's, ik ben een beelddenker en snap dingen gewoon veel beter als het met foto's is uitgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het grote voordeel: je kan het jezelf zo moeilijk of gemakkelijk maken als je zelf maar wenst! En bij alle versies is de uitleg super duidelijk! Echt geweldig! En de patroontjes kunnen voor jongens en meisjes...
  De uitleg is heel duidelijk zodat een leek (ikke dus!) ook tot mooie resultaten kan komen. Ik ben echt wel fan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel professionele huisstijl! Met 3 jongens in huis zijn dit echt de patronen die een zonenmama niet mag missen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als beginner zijn de uitgeschreven werkwijzen echt super, ik maakte zo mijn eerste broek (cisse), hemd (theo) en trui (ole)
  ook heb ik het helemaal groots in mijn hoofd, de oudste zoon doet dit jaar zijn eerste communie en ik maak zijn kledij zelf
  daarnaast zal ik ook een miniversie maken voor kleine broer.
  ik had dit nooit gedurfd/gekund zonder de mooie uitgeschreven werkwijzen bij de patronen.
  maar dit is nog niet alles, de modelletjes gaan onze zoontjes zo goed af dat er zeker meerdere van onder de naaimachine zullen rollen.
  ook de ole met rits zie ik hier als een topper!

  groetjes

  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om eerlijk te zijn testte ik nog geen patroon uit, maar telkens als ik ze zie passeren krijg ik kippenvel van de vormgeving. Al was die das niet perfect gestanst, hij is wel heerlijk, met dat stofje er achter. De patronen zien er vormelijk veel frisser, aantrekkelijker en 'ja, die wil ik' uit, dan anderen in naaiwinkels. En de uitvoering van de patronen ook! Wees maar zeker als ik een zoon krijg, dat hij een Jacob of een Ole zal dragen! :) Veel succes nog... je doet dat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als absolute brginner ineens met lars beginnen en met succes afmaken. Dat kan alleen met perfecte patronen. Daarom hou ik van zonen09. En ook omwille van de vele mogelijkheden en looks.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Grootste pluspunt? Die zijn er niet. Er zijn alleen maar pluspuntEN! Als men mij vraagt welke patronen het beste passen qua maat, welke handleiding het duidelijkst is, welke patronentekeningen het volledigst zijn, welke patroontekenares de mooiste en hipste patronen maakt voor een zwaar achteruitgestelde doelgroep? Tja, ZONEN09 is gewoon het pluspunt! En die rits: Jippie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het grootste pluspunt vind ik toch wel dat die geweldig mooie en originele patronen vergezeld zijn van een geweldig goede handleiding! En het is ook leuk dat de zonenpatronen ook veel moois voor meisjes (met praktisch ingestelde moeders) opleveren. ;-)
  Ik was tot nu toe niet echt fan van Ole, hoewel ik toch wel al wondermooie versies in blogland zag passeren, maar met de rits erbij krijg je mij ook over de streep!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Och wat fijn allemaal! Het beste aan jouw patronen: ze zitten supergoed in elkaar, geen tralala maar wel leuke en goed doordachte extra's. Je eindigt steeds met een echt mooi afgewerkt, praktisch en comfortabel stuk. Ze hebben ook een goeie pasvorm. Goh ik word echt blij van je patronen: je merkt gewoon dat er veel over nagedacht is en dat er hard aan gewerkt is. Een héél dikke pluim en doe zo verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh Sharon, jij maakt mij zo blij! OIe met rits, zo zalig!
  En wat is die nieuwe huisstijl knap zeg! Ik had niet anders verwacht van jou, maar het is ZO compleet.
  Het grootste pluspunt van Zonen09? Dat is wel een hele moeilijke,... Er zijn zo-veel pluspunten. De foto's in de uitgebreide handleiding, de vele mogelijkheden met 1 en hetzelfde patroon, de goede pasvorm,...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow Sharon, goed bezig!
  Ik ben erg van van je patronen omwille van de helderheid. Héél goed uitgelegd, geen onduidelijkheden. Perfectie, daar streef je altijd naar, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Veel opties, heel veel opties in je patronen. Zo kan steeds anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw, die nieuwe huisstijl! Voor mij is het grootste pluspunt dat je patronen telkens ook een versie voor smalle kinderen hebben. En dat je handleidingen zo uitgewerkt zijn dat elke drempel wat minder hoog lijkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. ooh en aah! EN ja! Een ole met een rits!!!
  Ik val compleet voor de nieuwe huisstijl. Zoals iedereen al zegt, de pluspunten: veel foto's, duidelijke uitleg, de mogelijkheden, leuke patronen voor jongens, het onmiddellijke antwoord bij toch nog eventuele vragen via mail,...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Proficiat met je nieuwe vormgeving! Super handleidingen heb je die je door alle projectjes leiden. Het grootste pluspunt is het totaalconcept: originele mooie patronen met een super werkbeschrijving. Ideaal voor beginners maar ook voor gevorderden.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik hou van zonen 09 omdat het enkel op jongens gericht is en dat een beetje thuiskomen is. De leuke patronen voor jongens zijn schaars. Ik vind het ook ENORM handig dat er telkens een smalle versie van de maat voorzien is. Knappe vormgeving, trouwens. Ik hoop dat je nog lang doorgaat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hier geniet ik nu van zie... Want dat is waar ondernemen nu helemaal om draait. Durven in dat zwarte gat te springen zoveel jaren geleden en gaandeweg je eigen weg vinden. Kiezen voor kleinschaligheid en weinig risico in het begin maar leren van jezelf en je klanten en gaandeweg terug investeren... Wetende hoe hard je er voor gewerkt hebt en hoe hard je het verdient... ik stuur u in gedachten een fles champagne, gewoon, omdat er op geklinkt moet worden! Vieren echt, vieren... omdat zo'n momenten mijlpalen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wauw!! Schitterend vind ik die nieuwe 'huisstijl' en het logo is heel leuk: simpel maar oh zo schoon!! Het grootste pluspunt kort uitleggen is niet zo evident maar ik doe een poging: de patronen zijn zo personaliseerbaar. Bij Theo bijvoorbeeld zijn er zo veel mogelijkheden om er die extra touch aan te geven, er een uniek stuk van te maken en dat allemaal op een heel duidelijke manier uitgelegd. Wij willen meer van dat (dus laat die nieuwe ole maar komen!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Mooie huisstijl, heel strak! Het grootste voordeel van jouw patronen vind ik dat je rekening houdt met smalle kindjes! Die van mij hebben altijd een heel stuk verschil tussen lengte en breedte.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb enkel dochters in huis met een grote liefde voor kleedjes, maar de zonen09-patronen doen me het toch een beetje spijtig geen jongen in huis te hebben, mss krijg ik mijn MDH nog in een 176 van jouw tienerpatronen ?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. het harde werk pays off ;)
  het ziet er allemaal prachtig uit (shop, patronen, handleiding)
  ge zijt een straffe madam!
  Voor mij is de veelzijdigheid steeds het grootste pluspunt bij je patronen. Zelfs met minder ervaring kan je een mooi stuk maken en heb je al veel ervaring kan je nog wat free wheelen :)
  (mag ik een voorkeurstofje opgeven? :) beertjes dan pretty please)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. michèle desnoeck3 maart 2015 om 22:30

  Van harte proficiat Sharon met je groeiende onderneming ! Wat ik zoals zovelen bijzonder waardeer, is de super duidelijke foto handleiding ; foto's zeggen soms veel meer als duizend woorden, vooral als je muurvast zit.
  Doe zo voort !

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh leuk! De 'betrouwbaarheid' van de patronen, dus de zekerheid dat je een goed patroon in handen hebt. Dat duidelijk is, correct en geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Eerlijk gezegd heb ik nog geen zonen09 patroon genaaid, maar zou het wel heel graag doen! Vooral naar de Jacob en Ole ben ik erg benieuwd. Het nieuwe design ziet er in elk geval tof uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik vind het een absolute plus dat de handleiding in verstaanbaar Nederlands zijn geschreven (en niet in de codetaal die Knippie of Burda durven te hanteren...)!
  Jacob en Cisse zijn hier al vertrouwd in de kleerkast, Charlie en Theo komen binnenkort aan de beurt! Wie weet Ole ook!?

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Mooi!!! Voor mij, als mama van 4 jongens, zijn de zonen 09 patronen een ware verademing tussen het overaanbod aan meisjespatronen. Ze zijn heel duidelijk, mooi geïllustreerd, en de werkwijze wordt stap voor stap uitgelegd, zodat ook ik, als autodidact, steeds een prachtig en uniek kledingstuk van onder mijn naaimachine tevoorschijn tover. Het is overigens dankzij jou, Sharon, dat ik een dikke twee jaar geleden gebeten werd door de naaimicrobe. Jouw enthousiasme op de ikeaworkshop toen in Brussel werkte heel aanstekelijk. Merci daarvoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Zo'n perfectioniste, jij ! Het resultaat mag er zijn ! Iets om heel erg trots op zijn, absoluut ! En zo'n Ole met rits, dat zouden mijn jongens wel perfect zien zitten hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Het sterke punt aan je patronen: je leer er mee naaien en je blijft er mee naaien.
  Dankzij de duidelijke handleiding slaag je er zonder voorkennis in om de simpelste versies van de patronen te maken, hoe meer zelfvertrouwen je hebt, hoe meer opties je kan toevoegen.
  En altijd is het resultaat een mooi en handig stuk kinderkleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Omdat de patronen ook geschikt zijn voor stoere meisjes die wel eens iets anders willen dan een rokje of jurkje. Mooie keuze van stoffen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Prachtige nieuwe huisstijl! Ik heb Charlie en Ole al een paar keer genaaid voor onze Emil. Ik ben helemaal fan van de stap voor stap handleiding en de duidelijke foto's! Die hebben me al regelmatig geholpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ze zijn gewoon superhip! (en je kan je eigen moeilijkheidsgraad kiezen :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Graag! Alweer prachtig resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Met de patronen, maar nog meer met de handleidingen, verleg ik stap voor stap mijn grenzen. Nog veel groeipijnen te overwinnen hier ;-) maar we vorderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. De patronen, waarom? Omdat ze voor zonen zijn, en ik er toevallig drie heb rondlopen! Omdat ze smal en standaard zijn, net zoals mijn zonen, omdat ze een leuke twist hebben, net zoals mijn zonen! De handleiding is top, de pasvorm uitstekend, kortom, ik ben zwaar fan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ik doe heel graag mee! Prachtige uitvoering van je nieuwe lay out trouwens! Het grote pluspunt van zonen09 patronen: steeds zo goed uitgelegd dat je steeds je grenzen gaat verleggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Zo mooi!! Wat ik zo heerlijk vind aan de patroontjes, is dat ze echt wel op het lijf van mijn erg fijne driejarige zijn geschreven en met een kleine twist ook zeer bruikbaar voor de dochter (waar ik zowiezo bijna altijd jongensbroeken voor moet kopen, aangezien ze geen skinny kan verdragen)En buiten de patronen ook enorm tevreden van je service daarbuiten, ik was nl één van de ongelukkige met een foutief gedrukte handleiding bij de lars, en dit werd in no time rechtgezet!!! Doe zo verder en ik kijk enorm uit naar die stoffenlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat leuk allemaal om te lezen! En leuk om Zonen09 zo te zien groeien :)
  Ole met rits, ik ben benieuwd. Ik vind de Zonen09'patronen erg fijn omdat alles zo duidelijk stap voor stap wordt uitgelegd en omdat de kledingstukken net even anders zijn. Met twee zonen vind ik het fijn dat Zonen09 er is. Ik doe ook graag mee met deze give away. Beide zonen (1,5 en 3,5) dragen Zonen09 kleren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Heerlijk inspirerend.
  Mijn eerste kennismaking met Zonen09 was de Theo. Een zeer mooi passende bloes met duidelijke instructies. Sindsdien zeker fan. En o zo verliefd op de ole. Staat ook nog steeds op de lijst.
  Succes met alles en ga zeker zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat mooi toch weer! Ik ben fan van de Zonen09 patronen omwille van de duidelijke en uitgebreide uitleg. En met drie zonen, ben ik ook altijd blij met mooie patronen voor jongens.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. De vele variaties, de duidelijke uitleg en vele foto's zorgen ervoor dat het naaien een stuk makkelijker wordt, en je durft te beginnen aan een kledingstuk dat je nog nooit eerder hebt gemaakt.
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een mooie stofjes zijn er te winnen samen met het patroon. Het grote pluspunt aan de patronen van Zonen 09 zijn de vele variaties en de stap voor stap handleiding die er voor hebben gezorgd dat ik als tweede kledingstuk ooit het Theo hemdje kon maken voor mijn zoontje dat op veel complimentjes kon rekenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Oh die sterke punten die ik steeds weer overal lees die zou ik graag willen ervaren.
  Ik denk dat ik mijn one and only son ( tussen twee meiden in) heel erg blij zou maken met een Ole.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat ik zo bijzonder aan je patronen vind is de retro- uitstraling. En details zoals de driehoekjes van Theo bijvoorbeeld. En dat ik het heb zien gebeuren, het ontstaan van je onderneming :) Ik zou deze heel graag winnen om voor mijn meisje eindelijk nog eens een zonen09 te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat ik zo bijzonder aan je patronen vind is de retro- uitstraling. En details zoals de driehoekjes van Theo bijvoorbeeld. En dat ik het heb zien gebeuren, het ontstaan van je onderneming :) Ik zou deze heel graag winnen om voor mijn meisje eindelijk nog eens een zonen09 te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Knappe nieuwe huisstijl! Mijn oudste zoon is binnenkort jarig en zo'n Ole met rits zal hem zeker kunnen bekoren. Vorig jaar kreeg hij een Theo voor zijn verjaardag en die is nu spijtig genoeg te klein geworden maar hij heeft er veel geniet van gehad. Een pluspunt van je patronen, hmmm. Te veel om op te sommen 😉 Maar wat ik toch wel héél geweldig vind: allemaal patronen voor zonen!!! Want laat ons eerlijk zijn, het isniet altijd even makkelijk om leuke dingen te vinden voor jongens. Maar jouw patronen zijn stuk voor stuk echte pareltjes en door de geweldige foto-uitleg ook heel haalbaar voor iedereen.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Oh wat gaaf! OLE mist nog in de verzameling. Hip en gekleed, daarom vinden wij de modellen van zonen09 zo fijn. Precies onze stijl. En ja, met drie zonen genoeg kandidaten...

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh, hier doe ik zeker aan mee! Wat ik een groot pluspunt vind: ik naai nog niet zo heel lang, maar twee weken geleden ben ik (toegegeven: met knikkende knieën) toch begonnen aan een Theo voor mijn zoontje en wat een zaligheid is het werken met jouw patroon en handleiding! Het eerste hemdje was gewoon perfect! Ik denk niet dat ik ooit al eens een kledingstuk gemaakt heb dat van de eerste keer perfect was. Dat MOET aan de goede uitleg liggen. En dan dat alles erop en eraan zit he: duidelijke oplijsting van wat je precies moet gaan kopen in de winkel voor welke maat en versie, de leuke details die je naar keuze kan toevoegen,... Ik ben grote fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik ben pas begonnen met naaien. Allereerst een jurkje voor mijn dames. Ik vond het lastig om leuke jongenspatronen te vinden. Maar via een aantal blogs kwam ik al snel bij zonen09 uit! Wat een stoere patronen waar je ook nog eens je eigen creativiteit in kunt leggen! Ik heb nog niet een patroon gemaakt, maar door de uitgebreide uitleg durf ik het aan :-D die uitgebreide uitleg is voor mij dan ook een zeer groot pluspunt. En dan de mooie stoffen Van petite couture, daar wordt niet alleen zoonlief blij van.....! Dus ik ding supergraag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gefeliciteerd met deze prachtige vormgeving! Mooi zeg! Ik heb nog nooit een patroon van zonen genaaid, ik heb net een paar jaar gestudeerd en ontvang volgende week mijn diploma (!). Dus wie weet binnenkort... Wat het voordeel is van deze patronen weet ik dus niet zo goed behalve dat ze er prachtig uitzien. En zo'n lijstje met benodigdheden dat er los bij zit is natuurlijk heel handig, dat neem je makkelijk mee naar de markt of de winkel. Goed doordacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Het grootste pluspunt is al dat ik een zoon heb waarvoor ik het patroon kan maken want heb eerlijk gezegd nog niets van gemaakt. Heb al wel veel mooie dingen gezien met deze patronen, dus wil er ook eens aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Als 'jongensmama' vind ik patronen TOP! Zowel als beginner als ondertussen toch ietwat gevorderde naaister heb ik altijd met je patroontjes gewerkt! Keurig uitgelegde handleidingen voor de beginner en eenmaal het patroon onder de knie, kan je door kleine extra's weer nieuwe creaties maken. SUPER!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wauw! Wat een prachtig post is dat hier, blij dat ik dit op zo een uur van de dag nog lag lezen!
  Sharon je bent een krak! Iemand waar ik veel bewondering voor heb! Je patronen, handleidingen, die nieuwe huisstijl zijn top! Het is telkens zalig om weer iets te kunnen maken met zo een handleiding erbij. Ik zit al op hete kolen voor die volgende mijlpaal. Zo nieuwsgierig hè. En als ik mag kiezen dan zou ik voor het tweede stofje gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Nog een jongensmama, die al tijdenlang verleid wordt door de patronen, maar ze nog niet heeft geprobeerd. Sowieso een plus is dat alle resultaten die ik voorbij zie komen zo mooi zijn! Dat wil ik ook voor mijn jongens. -- Geertje

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Zonen09 is zoo uitgebreid. Bvb : een jacob en theo om te blinken op onze trouw, een charlie en jacob om op te vallen bij de communie van mijn metekindje en een ole en bas om te ravotten! Alledrie uitgetest en door iedereen zeker goedgekeurd! Daarom hou ik zo van zonen 09!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dan ben ik nog aant uitzoeken wat ik ga maken voor het lente-feest van mijn zoon :) dat wordt natuurlijk ook een zonen 09 creatie ;)

   Verwijderen
 56. Kan al niet wachten op de Olé met rits! Pluspunten van zonen 09: mijn zoontje draagt alle modellen graag, patronen passen hem goed, leve de small versies, duidelijke uitleg, dankzij jou maak ik een hemd zonder ooit naailes te volgen,... Ik kan hier nog even doorgaan, zonen 09 is gewoon top!

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik smul hier van al die mooie foto's, Sharon! Ik kan hier zoveel pluspunten opnoemen, maar persoonlijk vind ik jouw grootste troef dat je mensen zoveel naaigoesting geeft. Jouw patronen en foto's zijn immer inspirerend! Zelfs voor een zoon-loze naaister ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. waaw, een ole met rits, mijn jongste zoon zou dat super vinden!
  het is hier al vaak gezegd:
  je handleidingen zijn tot in de puntjes verzorgd,
  en ook nog:
  de patronen zelf zitten goed in elkaar, met zeer veel oog voor detail,
  de mogelijkheid om eindeloos te varieren
  en wat ik ook super vind: dat de theo ook in smalle maten komt, gedaan met zelf versmallen...
  Goe Bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Zonen09, prachtige patronen, met een uitgebreide handleiding, zodat zowel beginners als gevorderden aan de slag kunnen. Patronen voor jongens, die stiekem ook supermooi zijn voor meisjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Clever cheeky design that inspires the maker and little boys to be adventurers!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. De duidelijkheid van de patronen natuurlijk. En wauw, dat fietsstofje is een prachtstofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. De huidige papieren patronen vond ik er al zo professioneel uitzien! Dat belooft! Daar hier enkel een klein meisje rondloopt werd alleen de Ole reeds gemaakt. Het lukte heel goed met de beschrijving. Vooral de foto's zijn heel verhelderend. Nu er een jongetje bijgekomen is zullen de Zonen 09 patronen in de toekomst hier meer hun weg gaan vinden. Vooral die rits lijkt me handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Gefeliciteerd met de re-styling!! Een voordeel van de patroontjes is dat ook stoere meiden, zoals er hier 2 rondlopen, met een Ole kunnen rondlopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Het grote voordeel voor mij, is dat je door de verschillende mogelijkheden kan customizen naar smaak én dat ze nu ook in grotere maten beschikbaar zullen zijn. Dan kan de oudste gewoon verder groeien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Super de super! Een ole met rits! En uiteraard al de rest van je investeringen in nóg beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Waw Sharon! Prachtige huisstijl! Ik ben fan van je handleidingen. Zo helder uitgelegd, zodat je jezelf in het hele naaiproces kan verliezen, gewoon volgen. Dat ben ik niet gewoon. Meestal zoek ik het zelf maar uit omdat een doorsnee handleiding (zoals in Burda of zo) op niks trekt. Ook het papieren patroon op zich vind ik handig: alles zit mooi samen, perfect op te bergen!

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Prachtige lay-out . De patronen worden hier veelvuldig gebruikt voor mijn kleinzoon en kleindochter, altijd weer opnieuw heldere uitleg en prachtige foto's. Dat belooft voor de toekomst, ik kijk er naar uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Tja, wat is er géén pluspunt aan Zonen09?
  Je patronen zijn creatief, met zóveel zorg voor detail, een mooie pasvorm, en een prachtige uitleg.
  Je hoeft helemaal niet te kunnen naaien om met jouw patronen aan de slag te gaan: volg de aanwijzingen en wees verwonderd. héérlijk!

  Een hele grote fan hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Als mama van 3 zonen vind ik deze patronen geweldig, duidelijke uitleg, mooie pasvorm (ook voor smalle poepjes)... Doe zo verder....

  BeantwoordenVerwijderen
 70. De patronen zijn eigentijds, modern met een twist, en altijd goed in elkaar gestoken. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Gefeliciteerd met je nieuwe huisstijl! Het ziet er prachtig uit. En mooi dat het eigen bedrijf je brengt wat je ervan hoopte. Het grootste pluspunt van de 09 patronen vind ik de pasvorm. Alles wat ik tot nu toe gemaakt heb, zit gewoon mooi zonder aanpassingen. Erg prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Ik kijk zo uit naar je stoffenlijn! Voor mij is zonen 09 gewoon beste wat er bestaat, de cisse met een Theo en je zoon krijgt altijd oohs En aahs. Ook dat je alle patronen zo makkelijk of moeilijk kan maken als je zelf wilt vind ik er zo goed aan! Een dikke proficiat voor je inzet!

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Omdat de patronen geweldig zijn! Al van je eerste stappen fan over je stijl, de eindeloze mogelijkheden tot varieren, de degelijke uitleg en het feit dat je vindt dat ook jongens er knap uit mogen zien! Allemaal pluspunten voor creatieve jongensmama. Gigo Sharon.
  Grts charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Hallo , met deze give away doe ik heel graag mee , waarom ? voor de duidelijke uitleg bij de patroontjes . Super !
  groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 75. een ole met knopen daar zag ik een beetje tegenop (omwille van de knoopsgaten) maar laat die ole met rits maar komen, olé !

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Het grootste pluspunt aan Zonen 09 vind ik dat het duidelijk voor hippe jongens is. Er is de wereld aan patronen voor meisjes, maar om écht goede, mooie, fantastische jongenspatronen te vinden, dán kun je alleen bij Zonen 09 terecht. Er zijn daarnaast nog zoveel meer redenen, zoals verschillende moeilijkheidsgraden en duidelijke foto-uitleg. Ik zou Ole nog heel graag aan mijn assortiment willen toevoegen, dus ik hou mijn vingers gekruist. Mijn zoontje is een echt vestendrager. De nieuwe huisstijl vind ik trouwens erg fris en professioneel!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Het grote voordeel zijn de superduidelijke handleiding en de verschillende versies van het kledingstuk die je terugvindt in het patroon. Het Ole-patroon heb ik (nog) niet, alleen een paar digitale Zonen09 patronen. Maar met die prachtige vormgeving zal dat heel snel veranderen. En er wordt vol ongeduld uitgekeken naar de tienermaten.

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Mijn eerste zonen09 patroon dat ik heb gemaakt was de Lars. Waarschijnlijk niet de gemakkelijkste om mee te beginnen, maar zoals hier al meerdere malen is gezegd, de foto's hebben mij echt enorm vooruit geholpen. En al de opties die bij een patroon zijn, zo kan ieders zijn eigen stijl creëren die hij wil.
  Wauw, dat vat het zowat samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Ik heb het Cissepatroon, duidelijke en uitgebreide uitleg! De nieuwe huisstijl, I like!
  En die tricootjes zijn ook al zo leuk :-).
  Ik waag m'n kans!

  Caro

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ik heb nog geen ervaring met je patronen, vermoedde dat mijn naaikunsten nog niet voldoende zouden zijn. Ik lees wel overal dat de handleiding zo superduidelijk is. Los daarvan zijn het eindelijk eens stoere patronen (de meisjesfrullekes vind je zo vaak) die me echt geschikt lijken voor mijn bijna-tiener-zoon en zelfs voor mijn soms echt stoere dochter. Zou fijn zijn om er toch eens mee aan de slag te gaan. Misschien is deze give-away net de 'shot tegen mijn kont' die ik nodig heb... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Prachtig! Het is zo fijn dat je, na globaal doorlezen, het nog steeds ziet zitten! Een stoffenlijn? Ik ben uiterst benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 82. profiv-ciat met de prachtige huistijl én met wat je al realiseerde en nog plant. Chapeau! Ik naaide gisteren een eerste cisse voor mijn smalle 4jarige en kon vanmorgen trots constateren dat het kind eindelijk een broek heeft die rond zijn smalle poep blijft hangen. Geweldig vind ik dat! Grootste troef? Coole jongenspatronen in een wereld vol leuke jurkpatronen én een duidelijke uitleg voor beginners. Violhouden. Ik ben fan! (en ook van die andrea lauren berentricot die ik gisteren bij petite couture online wilde bestellen, maar helaas moest vaststellen dat er slechts 25cm beschikbaar was, te weinig voor dat ole patroon dat ik hier ga winnen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 83. De jacob broek was mijn eerste zonen09 patroon. Zo'n 3 jaar geleden en toen nog groen achter mijn (naai)oren. Na het gepuzzel in de knipmode was dit een echte verademing. Duidelijke foto's en stap voor stap handleiding. Mijn medestudenten uit de naailes verklaarden me voor gek dat ik in mijn eerste jaar een broek wou maken maar ik heb ze kunnen overtuigen. De Theo heb ik me onlangs aangeschaft. Dus dat berenstofje zou zeker van pas komen. By the way, zijn er grotere maten op komst? Waar moet ik terecht als mijn zoon uit zijn 134 is gegroeid? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Ik vind het prachtig allemaal, de overgang naar de nieuwe huisstijl. Inderdaad van lief en leuk, naar professioneel en stijlvol.
  Zonen09 is voor mij tijdloos zonder saai, en hip zonder experimenteel. En altijd die details die het kledingstuk net dat beetje extra geven. Gewoon echt mooie jongenskleding dus. En hoewel ik het zelf nog niet ondervonden heb, hoor ik enkel lof over de duidelijke handleidingen, dus dat lijkt me een duidelijk tweede pluspunt. Maar met de komst van de grote jongenspatronen binnenkort, en die van een kleine jongen onlangs, zal ik dat hopelijk snel zelf mogen ondervinden :-)
  Prachtige tricootjes trouwens ook! Ik ben grote fan van de camping bears!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Het huiswerkje dat je ons geeft om hier te mogen meedoen, is een fluitje van een cent! Jouw patronen zijn gewoon heel mooi en tijdloos, perfect qua pasvorm en vooral de meerdere varianten door kleine details maken dat je je stuks meerdere keren kan blijven maken zonder vervelend te worden!
  Mocht ik nu winnen, dan weet ik al direct welke nieuwe kapsweater onze jongste dochter krijgt. Een bomvolle kast (ah ja, als jongste hé ...) ,maar geen degelijke sweater met knopen of rits. En nu had ik nog die Ole niet ...

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Katja Klarenbeek4 maart 2015 om 09:15

  Wauw! Wat een leuke give away. Het grote pluspunt? Dat je ook aan de smalle kinders heb gedacht zodat mijn magere poppie er ook in past.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. O, ik wil graag meedoen. Niet voor mij, maar voor een naaicollega van mij met inmiddels drie kleinzonen, die grote fan is van jullie patronen.
  En dat is dus super aan Zonen 09: dat ze er zijn ;) Het is zo moeilijk om jongenspatronen te vinden. En de patronen zijn stijlvol, simpel, aanpasbaar naar eigen smaak en prachtige uitgelegd.
  Ik heb geen voorkeur voor stofjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Zonen 09 zorgen ervoor dat zelf een beginnende naaister haar kinderen kan voorzien van zelfgemaakte kleertjes.
  De handleidingen zijn steeds zeer praktisch, alles wordt stap voor stap en zeer duidelijk uitgelegd.
  De kleertjes zijn steeds origineel en hip, waardoor de kleintjes stoer met de zelfgemaakte kleertjes kunnen showen! Ik doe dus heel graag mee om dit te winnen!
  Meer van dat!
  Groetjes Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Voor meisjes vind je alles (kleedjes, rokjes, bloesjes, versierinkjes)... voor jongens is dat een ander paar mouwen. Je hebt een broek, een T-shirt, een hemd, een trui en een vest... en dat is het zo ongeveer. Bovendien is het kleurenpalet vaak beperkt tot 'effen kaki, ruitjes of donkerblauw en liefst nog met een drukke print erbij'. En als je toch kleur wil, moet je je wenden tot de duurdere kledingmerken, die zeer mooi zijn, maar hey, het geld groeit niet op mijn rug! :) Met Zonen09 bied je al die 'basics' aan voor jongens, maar met een leuk detail of accent en we kunnen ze zelf maken in een kleurrijk stofje zonder ons blauw te betalen. Bovendien zijn de patronen mooi en duidelijk uitgewerkt en al zeker de handleidingen, met veel oog voor detail. Ik zou zeggen: doe zo voort! :)
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Het mooie aan jouw patronen is de stap voor stap handleiding. Ik heb al heel veel kleertjes in elkaar gestoken waarvan ik op voorhand zei dat ik het niet zou kunnen. En ook dat het gaat om dagdagelijkse kledij, niet de speciallekes. Vulsel voor de doordeweekse jongenskast. Doe vooral zo voort, ik blijf supporteren!

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Het grootste pluspunt aan zonen09 is voor mij inderdaad ook dat ze er zijn: eindelijk een cool maar schitterend aanbod patronen voor jongens (en ook meisjes, zeker deze Ole) waar mijn kleine smalle kereltje perfect in past! En met de geweldige handleiding is het zelfs voor een niet zo ervaren naaister als ik mogelijk om naast basics, ook iets geavanceerdere stukken te maken! Heerlijk gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Wat een mooi geheel is dat zeg! Helaas liggen je patronen hier al allemaal in de kast, ik kocht ze anders onmiddellijk, gewoon om ze te hebben... Ik ben fan van Zonen09, omdat ik dankzij jouw geweldige werk al heel wat angsten overwonnen heb. Als een berg zag ik er tegenop, een trui in tricot en na mijn eerste Ole vroeg ik me af hoe ik dat ooit heb kunnen denken. Hetzelfde voor broeken en aanverwanten ;). Met een zoon klaar voor de laatste zonenmaat, kijk ik dus reikhalzend uit naar de grotere maten - oké, en de stofjes ook natuurlijk ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Hoewel zonen 09 als hulplijn voor de patroon- en kledingbehoevende jongensmoeders is opgestart, heb ik er als meisjesmama evenveel plezier aan. Ik ben (en blijf waarschijnlijk) een beginnende naaister met een prehistorische naaimachine en weinig tijd/geduld en toch lukt het me steeds, dankzij de verschillende versies en bijzonder gedetailleerde beschrijvingen, om een mooi eindresultaat te bekomen. Hoezee!

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Trots hè, complete trots, dat is mijn eerste gevoel. Je doet dat schitterend, dat groeien stap voor stap, voorzichtig maar met zoveel zelfzekerheid. Voor mij is het grootste pluspunt de vrouw achter Zonen 09, omdat ze een merknaam een gezicht geeft. Een vriendelijk en behulpzaam gezicht voor haar klanten waardoor niemand zich nog afvraagt of zo'n patroon wel de moeite zal zijn om aan te kopen.
  You rock, without a doubt. x

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Easy peasy vraag! De Zonen 09 patronen zijn gewoon supergoed geïllustreerd en duidelijk uitgelegd, met zoveel of zo weinig extraatjes als je zelf wil, voor de allerhipste jongenskleedjes die er te vinden zijn. Vooral blijven doorgaan zou ik zeggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Ik doe natuurlijk niet mee, maar ik wilde wel reageren :) Goed dat je voor de beren ging, wat een mooie combinatie! Ik ben al langer grote fan van je mooie en gebruiksvriendelijke patronen. Dat de verpakking nu nog mooier (want het was al mooi!) en vooral gebruiksvriendelijker wordt, is super. De manier waarop je het ondernemerschap aanpakt... daar heb ik héél veel bewondering voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Proficiat! Het ziet er heel knap uit. De nieuwe stijl en ook het vestje.
  Hét pluspunt van jouw patronen is zeker de perfecte fotohandleiding!

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Ik ben fan zonen 09! De ontwerpen zijn fantastisch, net als de beschrijvingen van de patronen. Dat vind ik vooral een pluspunt, dat iedereen door de duidelijke beschrijving aan de slag kan. De Ole is in dit huis nog niet aanwezig (foei! schaam me...) terwijl er hier twee jongens staan te springen om een Ole. Dus........ Duim, duim, duim!

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Goh, al die mogelijkheden en allemaal zo goed uitgelegd. En zeer mooi de nieuwe stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Olalala, een Ole met rits, dat klinkt super!! Heb er dit weekend weer een geknipt, maar nu ga ik nog even wachten om deze ineen te zetten :-) En het leukste aan je patronen? Dat er zoveel opties en technieken in verwerkt worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Het werkt prettig omdat het zo duidelijk is. Hoe vaak ik wel niet de mist in ben gegaan met die beknopte 5-regeltjes-uitleg in officiele bladen.. En ondertussen helpt het je iets in elkaar te steken waarvan je niet had gedacht dat je het zou kunnen! Je tilt kleding maken uit z'n stoffige jaren '80-imago en dat is echt een kunst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Dankzij Sharon, en nadien ook zij Zonen 09, heb ik de naaimicrobe te pakken gekregen.
  Geen medicijn dat ertegen helpt, behalve de bestelling van elk nieuw patroon dat uitkomt.
  Dàt helpt een beetje, en vergroot de goesting en de verslaving dan weer... dus wacht ik weer enz...enz.
  Formidabel dat je je weg hebt kunnen vinden in deze boeiende materie. Prachtig ook dat zoveel mensen dankzij Zonen09 achter de naaimachine gekropen zijn.
  Doe zo voort Sharon, enne... De Ole met rits... Tja, wordt mijn volgende werkje tussendoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Het grootste pluspunt van de Zonen09 patronen vind ik de complexiteit en de details. Met complexiteit bedoel ik niet per sé dat de patronen ingewikkeld zijn, maar wel dat het meer is dan "een voorpandje, achterpandje en een paar mouwen". Het THEO hemdje bvb. bevat alle elementen die een haute-couturier ook zou steken in een hemd: met rugpas, kraag met staander, manchetten, enz...Toch bevatten de patronen steeds iets unieks, zoals de hoekjes bij de THEO. Van mijn kant dus enkel één en al bewondering! Het (oude) digitale patroon van OLE had ik al, maar tegen een papieren versie zeg ik geen nee, want het bespaart toch een hoop moeite! De versie met rits probeer ik ook graag eens uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Supermooi gedaan!! Ik vind de zonen09 patroon gewoon heel eigentijds en multi-toepasbaar, voor elk type jongen. Een musthave voor een 3zonenmama..

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Hét grote pluspunt: dat mijn zonen er telkens weer zot op zijn. De patronen zitten als gegoten! Dat je per patroon toch een mooi pakketje mét handige, uitgewerkte én geïllustreerde uitleg krijgt, trekt mij over de streep (nu ja niet dat daar veel getrek bij aan te pas moet komen). Veel leuke hippe naaiboeken en tijdschriften ten spijt, met enkel zonen is 2/3de van de (weliswaar vaak ook) mooie ideeën en patronen meestal overbodig. De combi met je blog is trouwens ook goud waard! We like!

  BeantwoordenVerwijderen
 106. ik kocht nog nooit een patroon maar bewonderde steeds al die mooie maaksels op het net, ik ben wel van plan er snel werk van te maken met een zoon die twee wordt en dus eindelijk wat groter is, kan ik wel aan de slag gaan met al die leuke patronen. De ole zou een echte uitdaging zijn! Ik vond de huisstijl geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. De nieuwe huisstijl is echt geslaagd... ik vond de vorige ook al wel hip hoor, maar deze is echt nog leuker!
  Naaien voor de dochter ging goed, maar hemdjes naaien voor mijn zoontje schrikte me enorm af. Tot ik de handleiding van Theo kocht. Wat een duidelijke foto's, wat een goede uitleg... en wat heerlijk om het smallere modelletje te kunnen maken voor mijn dunne ventje.
  Ik ben klaar voor de volgende stap en de Ole zou daar ideaal voor zijn. Met een stofje van Petite Couture kan dat toch alleen maar een succes worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Dat berenstofje! *blinkende ogen*
  Zelfs als beginneling kan ik met de patronen aan de slag: stap-voor-stap een supermooi hemdje!

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Waw, prachtig die nieuwe lay- out en ook waw! Die ole met rits! Ik ben elke keer weer opnieuw blij verrast door jouw nieuwe ideeën en combinaties! Je bent een supertalent!

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Ik krijg steeds al de naaikriebels bij het zien van je patronen, zeker gecombineerd met de leuke stoffen. En ondanks sommige twijfel bij de start mislukt nooit iets door de uitstekende uitleg erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Waaw, wat een heerlijke stofjes!
  De patroontjes van zonen09 betekenden voor mij dat ik als jongensmama toch niet stiekem moest blijven denken aan al die fantastische meisjespatroontjes! De patronen van zonen09 zijn waaaawie, goed uitgelegd en superleuk! (en de ole staat nog op mijn verlanglijstje dus lang leve deze giveaway :) )

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Prachtig, zoals altijd. Ik ben groot fan van je schitterende patronen. Niet alleen omdat ze op zo'n manier uitgelegd worden dat zelfs een leek er zonder problemen mee aan de slag kan, maar vooral ook omdat ze qua stijl gewoon de mooiste zijn die er te vinden zijn! Basics in de kleerkast, sober maar toch met dat ietsje meer, en perfect qua vorm. Één vraagje: ook grotere maten alsjeblief!!!! Ik zie mezelf zo in een Jacob rondlopen en wacht vol geduld op het moment dat die er komt! Dank voor alle moeite die je in dit project steekt. Je maakt er vele mensen gelukkig mee.
  Katrien Liliane

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Super die nieuwe huisstijl! Door de patronen van zonen 09 heb ik leren naaien en een nieuwe passie ontwikkeld. Ik kon er zonder veel ervaring zo instappen en door de verschillende opties blijft het uitdagend zelfs nu ik wat meer vertrouwen en naai ervaring heb. Dankjewel Sharon! Volgende project een Ole met diamantjes?

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Wat ben ik trots op je Sharon , op de manier waarop je stap voor stap je Zonen09 kindje laat groeien. Je doet dat uitstekend en weet perfect waar het om gaat bij het maken van kledij: het moét perfect zitten - dus een perfecte pasvorm en patroon hebben, het moét perfect gemaakt zijn - dus een perfecte duidelijke handleiding hebben, het moét met liefde gemaakt zijn- dus een perfect gedreven zaakvoerder hebben. Als professional in de mode koop ik je patronen niet, maar volg je van nabij en kan maar één ding zeggen: PROFICIAT !

  BeantwoordenVerwijderen
 115. De verschillende uitvoeringen zijn altijd een pluspunt. Proficiat

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Met één smalle zoon en één brede zoon, zijn de "small" en "normal" opties helemaal geweldig! Ik vind de nieuwe huisstijl trouwens top! En en Ole metrits, dat kunnen we ook alleen maar toejuichen!! Is het mogelijk om dat extraatje ergens te verkrijgen als je het "gewone" Ole patroon al hebt? Gie bezig in ieder geval, dat er nog veel patronen mogen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Mijn complimenten!
  Ik ben fan van de super uitleg! Ook met weinig ervaring kun je een prachtig stukje kleding naaien!

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Super!! Dikke proficiat voor wat jij al hebt verwezenlijkt. De patroontjes zijn één voor één pareltjes. Super leuke modelletjes en zalige uitleg voor mensen die nog niet zo zelfzeker zijn achter de naaimachine. Omdat deze patroontjes zo goed slagen groeit het zelfvertrouwen en durf je meer en meer aan. Bedankt hoor!! 👍👍👍

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Hoera voor de nieuwe huisstijl! Echt super mooi en professioneel.

  Het grootse pluspunt van Zonen09 patronen is voor mij als zonen moeder natuurlijk dat ze voor zonen zijn. Maar de originele modellen, de duidelijke handleiding, de doordachte manier van afwerken, het oog voor details, en de eigen stijl maken het totaalpakket een topper.

  En die Ole met een rits, laat maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Hoera!
  Geen frutsels en franjes, maar gewone, degelijke en mooie jongenskledingstukken maken zonen 09.

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Waw! Super mooi! Als de zoon wat groter en ouder is start ik zeker met de Zonen09 patronen! En de stofjes van Petite Couture zijn altijd fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 122. De patronen van Zonen09 zijn stoer, eigentijds en ook nog eens heel duidelijk. Fantastisch. En die stofjes van petite couture zien er geweldig uit. Ik waag graag een kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 123. Het grote pluspunt is natuurlijk allereerst het feit dat het JONGENSpatronen zijn :) ! Daarnaast erg duidelijke handleidingen mét verschillende versies mogelijk, waardoor je voor één prijs eigenlijk meerdere patronen hebt! Ook vind ik het fijn dat als je een patroonnaam intypt in google, je heel veel inspiratie krijgt door de wijde verspreiding in blogland !
  Wauw voor de nieuwe huisstijl trouwens, heel mooi en maakt het nog nét iets meer af! (en inderdaad, het 'daspunt' dat doorscheurt was voor verbetering vatbaar ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Dat is leuk, ik waag graag een kans. Zonen 09 bied mooie basis patronen, en in smallere maten.

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Heel mooi!!
  Ik heb de tekeningen nog nodig om nog eens te controleren na iedere stap of het wel ok is 😜
  Wat dus perfect werkt bij jou patronen👍

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Een pluspunt vind ik de goede pasvormen! En anders zijn er voldoende tips en mogelijkheden om het aan te passen aan jouw eigen bengel. En de giga duidelijke handleiding natuurlijk! Proficiat met de veranderingen, een mooie sprong vooruit! Je doet dat goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Ik moet eerlijk toegeven dat ik even moest wennen aan de nieuwe huisstijl, maar nu vind ik het heel geslaagd. Wat ik het beste vind aan je patronen zijn de gedetailleerde fotohandleidingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Wauw, dat ziet er allemaal heel netjes en professioneel uit! Wat een bewondering heb ik voor jou. Wat er zo goed is aan de patronen? Stuk voor stuk mooie exemplaren. Ook al zijn ze voor de zonen bedoeld. Mijn dochter staat er ook prachtig mee. En dan heb je nog de super handleiding met foto's. Heerlijk om mee te werken, zelfs ams beginneling.

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Heel mooi alweer, wat er zo leuk is. eenvoudig maar met een gezonde hoek af. Ben al benieuwd naar de stoffencollectie

  BeantwoordenVerwijderen
 130. De stap-voor-stap uitleg met illustraties/foto's maken het voor iedereen duidelijk.
  De Olé heb ik nog niet, dus ik waag graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Prachtig, proficiat!
  Waar ik zo van hou bij de Zonen09 patronen is de originaliteit. Die retro-look, met altijd een "specialleke" - heerlijk! En dankzij de erg duidelijke handleidingen slaag ik er dan nog elke keer in om een mooi afgewerkt eindproduct af te leveren ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Wat een mooie nieuwe huisstijl!
  Ik volg je blog al een tijdje en al héél lang staan op mijn to-do lijstje je patroontjes voor zoonlief maar omdat ik het niet aandurf om er zelf mee te starten heb ik ne trap onder mijn gat nodig. Daarom waag ik nu mijn kans ... als ik win moet ik het wel maken voor zoonlief. En het stofje met de beren zou wel goed passen voor de zoon die vernoemd is naar Jasper National Park, het park waar veel beren zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 133. prachtige patronen stuk voor stuk! Mijn kleine man kan er nog niet in, maar heb toch al patroontje liggen!! Bij deze waag ik mijn kans, voor als kleine man wat groter is!

  BeantwoordenVerwijderen
 134. ik ben super fan van alle patroontjes, ze passen allemaal perfect en de zoon staat zot goed met de retroaccentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Hippie give away. Het grootste voordeel van zonen 09 vindt ik dat je de patronen veelzijdig kunt gebruiken en natuurlijk ook de goede om niet te zeggen super handleiding

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Wat ik het grote pluspunt vind? De vele opties: een versie met frul of juist zonder extra gedoe, voor brede of juist smalle kinders (heel handig met mijn dochter die een 98 heeft qua breedte, maar voor de lengte een 128 begint te hebben)... Gevorderd of beginner, je kan met hetzelfde patroon weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Pluspunt: heel duidelijk!!! Veelzijdig!
  Onmisbaar als jongens mama!

  BeantwoordenVerwijderen
 138. De nieuwe huisstijl ziet er goed uit!!! Gefeliciteerd alvast met je nieuwe aanpak! Super! Wat ik een pluspunt vind? Wat niet! Ik vind het vooral super leuk dat je je naaisel kan personaliseren, kleine details wijzigen om toch net telkens ietsje anders in mekaar te boksen! En zo duidelijk beschreven! Minpuntje? Dat ik geen zoon heb om voor te naaien :-p gelukkig zijn te patronen ook zeer goed toepasbaar op dochters! Nog zo'n pluspunt!

  BeantwoordenVerwijderen
 139. och, wat een mooie Ole en die zit nog niet in onze kast. Patroontjes zijn super!

  BeantwoordenVerwijderen
 140. Oh... Wat een lange lijst met enthousiaste verhalen, wat kan ik daar nou nog aan toevoegen...
  Vind je patronen super, al ben ik dan een meisjsmama... Maar dat is geen probleen met jouw veelzijdige patronen....

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Ik vind je patronen geweldig. Het grootste pluspunt zijn de vele mogelijkheden. Ik vind het geweldig dat ik het patroon steeds opnieuw kan gebruiken maar met enkele andere details w het weer een origineel stuk. Ik word de patronen nooit beu en op deze manier krijg je écht waar voor je geld! Blijf patronen maken, aub!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Grootste pluspunt: stap-voor-stap duidelijk uitgelegde handleidingen voor praktische en mooie kledij die iedere mama zo graag heeft voor haar (jongens)kroost. Oei, dat was meer dan één pluspunt, denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Oooh! Hé-le-maal fan van de nieuwe huisstijl! Wauuw! Hét grote pluspunt? De super duidelijke uitleg, de perfecte pasvorm en de eindeloze combinaties en details! En dat allemaal voor onze stoere jongens!

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Is dat nu nog niet gelukt :p poging 2 op de pc in totaal poging 10 geloof ik. Zie je nooit opgeven :D
  Ik vind de patronen van zonen 09 echt top. Mijn zoon ook. Hij heeft al een Cisse en een Theo hij hoopt dat er ooit een Ferre uitkomt (ambitieus he een patroon met zijn naam :D )
  Maar een ole zou hij ook wel leuk vinden om te dragen denk ik :D
  groetjes Dorien

  BeantwoordenVerwijderen
 145. HET pluspunt vind ik dat er eindelijk mooie patroontjes zijn voor jongens. Als ik ooit een manneke baar, pas op hoor! Proficiat met het succes en ik hoop dat er nog vele jaren en nieuwe patronen bijkomen

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Evi Van den Brande4 maart 2015 om 14:31

  Héél duidelijke handleiding voor jongenskleertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 147. je grootste pluspunt: IEDEREEN kan je patronen volgen!!! Zowel beginners als gevorderden hebben voldoening!!

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Dikke proficiat met je nieuwe huisstijl!! Echt knap en past volledig bij je patronen!
  Grootste pluspunt: je duidelijke patronen en werkwijze maken het zelfs voor mij, nog altijd een beetje een leek in naaien, mogelijk een fantastisch hemdje, broekje, etc... in elkaar te zetten. Tot groot jolijt van mijn 2 ventjes die steeds opnieuw heel blij zijn met hun 'origineel' hemdje of broek.
  Doe vooral voort zoals je bezig bent want jouw patronen zijn echt super!!

  BeantwoordenVerwijderen
 149. het leuste aan de patroontjes: tja, wat is er NIET leuk aan de partonen? Ze zijn mooi, duidelijk en zoonlief is telkens heeeeel blij wanneer ik iets voor hem in elkaar steek :)
  De nieuwe huisstijl ziet er btw heel knap uit! En de ole met rits, mijn vingers kriebelen al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 150. wat spannend allemaal! wat is er nu niet goed aan de zonen 09 patronen? ik ben nog nooit bedrogen uitgekomen, ze lenen zich perfect tot geslaagde projecten. Fijn dat er steeds ruimte is voor eigen aanpassingen. En als mama van 2 jongens kan ik dit alleen maar toejuichen! Veel geluk met je nieuwe projecten en ik ben en blijf fan! (ook van de stoffen van petite couture...)

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Ik doe graag mee! Ik vind het vooral handig dat de uitleg zo duidelijk is met de foto's erbij! Over de patronen is ook steeds goed nagedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Knappe lay-out! Mijn zoontje is nog net te klein voor je kleinste maten, maar zodra hij in een 92 past begin ik ook met je patronen te werken. Ik heb tot nu toe alleen maar goede dingen gehoord zowel over je patronen als over de handleidingen, dus dat kan onmogelijk tegenvallen! Ik doe graag mee met de wedstrijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Ook ik wacht in spanning af tot het zoontje groot genoeg is, dus ik doe ook graag mee! Mij lijken vooral de vele opties voor plezante details zo plezant aan je patronen.

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Het grootste pluspunt? De duidelijke stap voor stap uitleg en de variatiemogelijkheden ! Waarom ik graag zou winnen? Ik heb zojuist het patroon van het Theo hemdje besteld enkel en alleen voor maat 134 ! Ik kon niet wachten op de grotere maten. Ik wil zovlug mogelijk beginnen aan dat mooie Theo hemdje ! Nog veel succes !

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Wat ik het grootste pluspunt aan jouw patronen vind? Gewoon dat ze zo mooi zijn, da's één, en verder ook dat je er zoveel richtingen mee uitkan. Ik zit vol ongeduld te wachten tot Ernestje eindelijk wat groeit om dan voor hem volop theo's en cisses en oles enz. te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 156. Pluspunt? Dat Zonen09 patronen even goed kunnen voor dochters!

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Het grote voordeel: perfect afgewerkte, strakke patronen voor de kleine mannen. Je moet niet meer verder zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Ben mama van 2 zonen die graag opvallen met hun kleding. Met deze patronen kan je van gewoontjes tot supergek doen. Bij ons thuis mag er af en toe wel eens een hoek af zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Dat je met de geweldige handleidingen opeens dingen kan waarvan je dacht dat je het nooit zou kunnen!
  (en oh, wat zijn die stofjes mooi!)

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Dat wordt een moeilijke! Ik heb namelijk nog geen patroon van jou. Maar ik volg je blog al heel lang, bij een nieuwe post, klik ik heel graag door. Je schrijft zonder franjes en ik denk dat je patronen ook zo zijn. Ik wil er heel graag eens eentje proberen, al heb ik geen jongens, wel drie dochters, maar ook die passen er niet meer in. We hebben wel nog nichtjes, ...

  BeantwoordenVerwijderen
 161. jouw patronen zijn creatief, alledaags en toch dat tikkeltje anders :D je biedt ook telkens suggesties aan om het patroon net iets meer eigen te maken aan de naaister of het gelukkige kind :D
  de patronen zijn zowel te maken voor jongens als voor hippe meiden (en stiekem ben ik hierbij wel een beetje jaloers ;))
  hopelijk val ik hierbij ook es in de prijzen en win ik een metertje van de supermooie berenstof :D

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Prachtige Ole! Mijn zoon Finn wordt over 2 maanden 1 jaar. Een dag om naar uit te kijken! Stiekem ook omdat ik dan kan beginnen aan een Cisse, Theo, Charlie, Pim,.... Ik heb al enkele thuis liggen en al eens gebladerd. Het grote pluspunt is de duidelijke beschrijving! Ik heb nog geen hemd genaaid en ga er mij toch eens aan wagen. Het zou leuk zijn om een Zonen 09 verjaardagstenue te naaien. Dankjewel voor al de mooie patronen!

  BeantwoordenVerwijderen
 163. ik maakte al de ole, theo en lars en alledrie zijn het onmiddellijk favorieten van mij geworden...
  de lars paste ik al aan met de kap die hier op de blog werd cadeau gegeven.
  maar wat ik het grootste pluspunt vind, is toch wel de (grote) diversiteit die met de patronen komt, zoveel verschillende opties en mogelijkheden om hoekjes, zakjes, korte/lange mouw, extra's, ... toe te voegen dat elke theo, elke lars en elke ole er toch volledig anders gaan uitzien...

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Mag ik maar één pluspunt noemen?!!!
  Ik naai nu al anderhalf jaar... box af en toe iets mooi in elkaar.
  Jouw patronen brengen me naar een hoger niveau - mede door de vele variatie mogelijkheden - door jouw goeie handleidingen. Deze zijn echt top. Foto's (duidelijk) in kleur en een eenvoudige maar DUIDELIJKE omschrijving.
  Ik kijk uit naar de volgende geboorte... ik maakte, persoonlijk, al kennis met Lars, Pim en Charlie. Nu nog een Ole met RITS: dat lijkt me super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Ik kocht nog niet eerder een patroon van zonen09 omdat ik dacht dat ik het niet zou kunnen. Onlangs leende ik een Theo, en het ging goed! Pluspunt? Dat het voor hobby-naaisters als ikzelf die niet enorm veel ervaring hebben óók goed te volgen is. De volgende keer waag ik me aan de extraatjes :))

  BeantwoordenVerwijderen
 166. Prachtig die nieuwe huisstijl! Wat ik het leukste aan je patronen vind, is dat ze perfect passen voor stoere meiden die niet van jurkjes houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Ik kan niets anders doen dan me aansluiten bij heel veel voorgaande reacties: de uitgebreide uitleg! Ik ben geen frequente naaister dus mis soms wat handigheid, hoe fijn zijn dan die mooie foto's bij de beschrijving.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Heel mooi en professioneel gedaan je nieuwe stijl! Ik ben momenteel bezig met een hemdje en de duidelijke uitleg viel meteen op... En van de nette patroon bladeren dan nog te zwijgen.Niet zo prutsen en zoeken welke lijntjes je moet volgen. Werkelijk top!

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Amai, wat mooi! Je mag terecht fier zijn op je werk!

  En lees ik nu iets over een eigen stoffencollectie...

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Ik ben fan van zonen 09: mooie patronen, mee met de tijd, perfecte tutorial, handig om op te bergen...

  BeantwoordenVerwijderen
 171. leuke jongenspatronen met een duidelijke en uitgebreide werkbeschrijving...

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Het is gewoon super dat achter de patronen zélf een jongensmama zit, die dus héél goed weet wat ze maakt en voor wie. IK vind het ook heel tof dat je onderneemt, dat mag toch sowieso aangemoedigd worden en met zo'n fantastische patronen heb je niet meer reclame nodig dan vele Vlaamse (en veel verdere) jongetjes (en meisjes) die rondlopen in ZONEN09!
  Leuk van de rits, ik zat er zelf al aan te denken, maar voila.....dat bedoel ik dus!
  Ann VB

  BeantwoordenVerwijderen
 173. De vele variaties in de patronen! Zo is het zowel voor beginners al voor gevorderden haalbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Proficiat met je nieuwe lay-out. Ben nu al heel benieuwd naar die stoffencollectie.
  Wat ik zo leuk vind aan de zonen 09 patronen is dat het gaat om heel hippe modellen. Ze hebben net altijd dat ietsje meer en de uitleg is gewoon weg schitterend( dwz. verstaanbaar Nederlands en duidelijke foto's).

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Sharon, Hoe geweldig is dit!!! Jouw patronen zijn super! Ze zijn precies op het lijf van mijn kindjes gemaakt! Ik ben weg van je stijl! Het ziet er allemaal top uit! Jouw patronen staan voor kwaliteit! Ik wens je veel succes met je nieuwe look!

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Er zijn nog maar 2 patronen van zonen09 die ik NIET heb, ole is daar 1 van, dus die zou hier zeker welkom zijn;)
  Wat ik het beste vind aan jullie patronen? De ongelooflijk duidelijke fotohandleiding! En wat ik ook super vind, is dat je een afgewerkt kledingstuk van Zonen09 meteen herkent!

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Wauw! Prachtig! De zonen 09 patronen zijn zo duidelijk en een plezier om mee te werken. Dat is al een huisstijl op zichzelf. .

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Wat een prachtige lay-out, zo professioneel.
  Om eerlijk te zijn heb ik nog geen patroon geprobeerd omdat ik enkel 2 kleindochters heb, maar heb toch al enkele prachtige creaties gezien voor meisjes, dus zou ik deze wel eens willen uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Ik ben de laatste weken aan de lopende band Cisse-broeken aan het maken, de twee zoontjes vinden ze geweldig en ze passen beter dan elke andere broek die ze ooit droegen! Schitterend patroon en hele degelijke uitleg. Een Ole wil ik zeker ook ooit maken, dus laat dat patroontje maar komen :-)
  En zonen09 stoffen? Daar kijk ik geweldig naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 180. op ons trouwfeest waren er maar liefst 3 jongens met een jacobbroekske aan, waaronder onze eigen zoon ;-) jouw patronen zijn een instituut, je tilde de zelfmaakkindermode naar een hoger niveau. proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Zo geweldig duidelijk en zo'n schone maaksels met jouw patroontjes. Ik ben zwaar fan (en onze jongens ook)

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Jouw ongelofelijk zin voor detail, wat de stukken net iets meer bijzonder maakt dan andere zelfmaakstukken. En waardoor ik op dit moment nog altijd meer voldoening haal uit het naaien van jongens- dan van meisjesstukken...

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Nu zoonlief eindelijk in de kleinste maat past, ben ik Jacobjes aan de lopende band aan 't maken. Ik had me voorgenomen heel simpel te beginnen, en zo telkens voor een level up te gaan bij de volgende versie. En dat kan nu net heel gemakkelijk met jouw handleidingen: modulair opgebouwd, en helder uitgelegd! Cisse en Pim liggen klaren, maar die Jacob zit nu net zo goed in mijn vingers, dat ik nog wel even doorga :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Ik wil graag meedoen. Ik heb nog nooit met jouw patronen gewerkt, omdat het nog niet van toepassing is. Ik volg je wel al een hele tijd en ben altijd verwonderd over jouw leuke patronen, en vooral de details. En wie weet komen ze ooit wel is van pas...

  BeantwoordenVerwijderen
 185. duidelijkheid duidelijkheid duidelijkheid, lijkt me duidelijk, niet?
  kan van niet veel patronen en al helemaal niet van hun uitleg gezegd worden
  doe zo voort!!

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Hoewel ik twee meisjes heb, ben ik fan van de zonen patronen. Ik maakte eerder lars en ole staat bovenaan mijn lijst. Duimen om te winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Wat ziet het boek er prachtig uit! Ik heb nog nooit een patroon gebruikt, maar ik vind het er altijd wel erg mooi uitzien. Dat is dus een pluspunt ;) Het zou leuk zijn om te winnen, want wie weet komt het ooit van pas.

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Sedert anderhalf jaar naai ik Zonen09 patronen voor de dochter, vandaag liggen er echter al een stapel Theo hemdjes maat 92 te wachten tot de zoon er binnen een dik jaar zal in passen. Het grootste pluspunt: "dat hoekje af" bij elk patroon, net dat tikkeltje anders, dat " waarom ben ik daar niet opgekomen" gedacht. :-) In elk geval, nog veel inspiratie toegewenst, zodat we nog jaren naaiplezier hebben aan je patronen, en zelf dagelijks naar het mooie resultaat kunnen kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Zonen 09 doet grenzen verleggen! ik doe dus graag mij met je winactie, een vestje in tricot (ohhh die fietskes!) zou weer een grens zijn waar zonen 09 me over kan helpen! De hele marketingdinges ziet er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Tijdloze modellen en een handleiding waardoor het gewoon niet kan misgaan, zelfs voor een beginner als ik. Daar word ik vrolijk van!

  BeantwoordenVerwijderen
 191. Ik doe graag mee. Wat ben je goed bezig ! Die nieuwe stijl zit helemaal goed. Met Zonen 09 maak je jongensmode zoals je ze nergens anders tegenkomt en moeders kunnen fier zijn dat ze al dat moois zelf kunnen maken. Je bent er in geslaagd de zelfmaakmode op de kaart te zetten. En hebt bewezen dat het commercieel ook de moeite is. Nu nog een lijn of aanpassing van de maten om ook hippe tiener jongensmode te maken en dan ben ik helemaal mee. Gelukkig hebben we in onze entourage nog een klein jongetje rondlopen waar een Ole heel leuk voor zou zijn maar dan zal er hier thuis ne grotere toch wat jaloers zijn. We blijven uitkijken Sharon naar alles wat je ons nog brengt, doe zo verder.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 192. Wat ik er zo goed aan vind?Je maakt blijvers,klassiekers in de tegenwoordige tijd, duidelijk herkenbaar door hun elegante degelijkheid. Alles lijkt haalbaar door de duidelijke handleiding, maar niet minder door je eigen creaties en bijhorend enthousiasme. #amaiwateenlofzangsteekikhieraf maar #hetisechtwaar. Superknap Sharon, wij zijn met twee ondernemers hier thuis,dus weet maar al te goed dat het niet evident is. Het állerfijnste vind ik dat, mensen "zien" die voor hun droom gaan, geloven in wie ze zijn en wat ze doen. #thatstheway, the only one. Veel succes én plezier nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 193. Het allergrootste pluspunt vind ik dat de patronen er zo enorm gelikt uitzien. Prachtig!
  Qua naaien heb ik nog helemaal geen ervaring met zonen09, maar zou daar graag verandering in brengen. Ole is dan ook meer dan welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 194. super! Hoera voor de nieuwe stijl! Hoera voor groei! Hoera voor jouw geweldig zaak! Veel hoera!
  Wat ik het beste vind aan de patronen is de zeer duidelijke uitleg, zonder al die vreselijk professionele en onverstaanbare termen. De duidelijke fotohandleidingen, de geweldig pasvorm... Top dus eh :) En nog maar een Hoera! Omdat je nooit teveel Hoera kan krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 195. Jij leerde me naaien. Bij elk patroon van zonen 09 leerde ik iets nieuw, overwon angsten voor het onbekende en verlegde m'n grenzen. Top! Jouw patronen getuigen van een enorme liefde voor dit vak en daarom blijf ik volgen en kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 196. Jij leerde me naaien. Bij elk patroon van zonen 09 leerde ik iets nieuw, overwon angsten voor het onbekende en verlegde m'n grenzen. Top! Jouw patronen getuigen van een enorme liefde voor dit vak en daarom blijf ik volgen en kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 197. Mooie patronen met verschillende versies en duidelijke handleidingen. Ik kan alleen maar pluspunten geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 198. Zonen09 dat is voor mij: Unieke en hippe patronen met een perfecte pasvorm. Altijd vergezeld van originele details en een overduidelijke handleiding. Maar vooral ook een toffe madam die dat super goed doet & altijd een bron van inspiratie is.

  BeantwoordenVerwijderen