31 juli 2009

Etikettenknuffel


We zitten met een reuzenkind...! Normaal nog 4 weken te gaan maar gisteren kregen we te horen dat ons dikkopje iets vroeger dan voorzien ter wereld moet komen. Met de woorden "dat geraakt er weer niet door" was 't verdict gevallen... Niet dat we dat erg vinden want eerlijk gezegd begint het naast te spannen ook serieus te kriebelen. Nieuw leven in huis... 't is bijna zover en daarom begon ik maar snel snel aan die lijst van spulletjes die ik nog wil maken voor de mini.
Er staat nog veel op stapel (zelf benieuwd wat uiteindelijk de finish zal halen...)en we begonnen alvast met een knuffelbeestje. Nils bleek als baby niets zo interessant te vinden als de etiketjes aan zijn knuffels. We maakten daarom maar een etikettenknuffel.

15 juli 2009

Schoppen of zoenen?


Nu wordt de "beubie" vooral nog gezoend, 'k ben benieuwd wat het over enkele weken wordt. Serieuze buik hé... we zijn er ons van bewust!

14 juli 2009

De rollen zijn gearriveerd


De retrorollen zijn eindelijk aangekomen, goed verpakt, onbeschadigd en echt schoon! Nu nog tijd vinden om die kamers aan te pakken!

5 juli 2009

Ik vraag me af...- of we een jongen of een meisje krijgen.
- of dat wel zal meevallen met twee kleine prutsen waar maar 18 maand tussen zal zitten.
- of we weer zo'n goede slaper als Nils krijgen.
(Yes please!)
- of het een luie drinker of hevige moedermelkfan wordt.
- of twee mini's die uit dezelfde mensen en uit dezelfde buik komen echt zo erg kunnen verschillen als sommigen beweren.
- op wie de mini zal lijken. Wordt het weer een mama-look-a-like?
(Rechtse foto = Nils. Linkse foto = nog een plastiekenzakseszakske + op de achtergrond ikzelf, lang geleden...)
- of je het tweede kind inderdaad even graag ziet als dat eerste.
- of het waar is dat je minder foto's neemt van dat tweede boeleke.
(Ocharme...)
- wat jullie ervaringen hiermee zijn.

't Is eraan te zien dat het steeds dichterbij komt en we worden steeds curieuzer. Volgens de gynaecoloog zit daarbinnen weer een dikkopje dat dan nog een keer in stuit ligt ook. Draaien zou nog wel kunnen, maar dat hoofd zal er wel niet kleiner op worden. We moeten dus waarschijnlijk weer onder het mes en vooral... we moeten dat hoogstwaarschijnlijk vroeger dan verwacht doen. Over enkele weken definitief uitsluitsel, spannend!