23 februari 2015

Niet te missen: de eerste editie van Maker City!

MakerCity_market

Wie tussen 19 en 22 maart een bezoekje aan Mechelen plant, komt terecht in de allereerste Maker City. Vier dagen lang strijkt de makersbeweging neer in Mechelen en kunnen jullie er kennis maken met puur, gepassioneerd en vooral ambachtelijk geweld. De hele stad wordt ingepalmd door De Makers, met activiteiten bij Technopolis, in de Lamot-site en op diverse verspreide locaties in heel de stad.
De Mechelse hotspot voor nieuwe technologie en uitzonderlijk vakmanschap wordt vooral op zaterdag 21 en zondag 22 maart the place to be, want dan vind je niet alleen een indrukwekkende reeks aan doe-activiteiten onder de noemer 'De Maker City Tour' en 'Het Maker City Festival', maar die dagen kun je ook dé 'Maker Market' bezoeken.

Maker-Market_v1

Op die Maker Market vind je alleen maar echte 'made in Belgium' producten waaronder onze eigenste Zonen 09 patronen. De gratis consumentenbeurs gaat door in het Lamot en fungeert als een vitrine voor het beste wat onze regio te bieden heeft. De bezoekers kunnen er vakmanschap bewonderen en producten bij de Makers aankopen.

Maker-Ondernemers die hier meelezen en ook geïnteresseerd zijn in een beursstand, kunnen zich nog hiervoor aanmelden via deze link. Niet twijfelen, gewoon doen!
Maker City wordt georganiseerd door Unizo, Technopolis, Lamot, Stad Mechelen en Syntra AB. Zij willen samen met heel wat andere partners een statement maken dat luidt "Wij geloven in de toekomst van de maakindustrie in ons land en willen tonen wat we aan baanbrekend vakmanschap te bieden hebben."
Ik geloof volop in deze boodschap, hoe langer hoe meer, en ik ben fier op de aanwezigheid van Zonen 09 op dit fantastisch initiatief. Nog niets in de agenda staan op 21 en 22 maart? Plan dan zeker een bezoek aan wat ongetwijfeld een heerlijk event wordt!

Meer info vind je op de website van Maker City en op de facebookpagina van het event.

4 opmerkingen: