23 juni 2013

Pim (versie 2)

Pim (versie 2)-7

Toen had hij nog geen naam. Ik vond niets dat gevoelsmatig goed zat tot ik me herinnerde dat, had de MDH jaren geleden zijn zin gekregen, Nils een Pim was geweest.

Na de sponsen basisversie werden nogal wat vragen gesteld over de lanceerperiode van het patroon. We proberen er routine in te krijgen, maar er moet veel gebeuren voor een patroon verkoopsklaar is. Na het tonen van die eerste versies is het daarom nog altijd even wachten. Pim is fris en zomers en komt dan ook idealiter in de zomer uit. Dat is het plan en we doelen op een verkoopsstart van Pim én Bas in de 2de helft van juli.

Nog even geduld dus (waarvoor dank!) waarbij we jullie intussen versie twee van Pim tonen. Die verschilt van de basisversie in een andersoortige tailleband en door het gebruik van (een combinatie van) zakken. Bandwerk is doenbaar, maar deze versie is toch wat tijdrovender.

Pim (versie 2)-10

Pim (versie 2)-8

Pim (versie 2)-5

Nils draagt hier een Pim die volledig uit boordstof werd gemaakt en waarbij aan color blocking werd gedaan.

Pim (versie 2)-2

Om het even welke tricot is geschikt voor deze short, maar sommige stoffen zullen zich beter lenen tot het stikken van de zakken en afhankelijk van de structuur en stevigheid van je stof krijgt de short een eenvoudiger of een iets sjieker uiterlijk. Combineren van stoffen en onderdelen zal net als bij Jacob voor die extra creatieve uitdaging zorgen.

Pim (versie 2)-1


16 opmerkingen:

 1. Super!
  Noteer ik alvast op mijn verjaardagsverlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ruikt naar zomer! Hou wel van het pimpwerk bij de Pim!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Man en zoon tevreden stemmen met één patroon... dat is kunnen! Ziet er supercomfy uit. Laat jij de zomer dan maar komen als het weer niet mee wil!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof tof tof!!! Helemaal klaar voor de zomer! Als de zon nu niet komt weet ik het ook niet meer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weeral zo'n schone naam!
  Love Pim! Can't wait for the swimsuit version. Maar daarvoor moet ik nog eens passeren he. Morgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij vertrekken midden juli naar de zon en er is Een dringend nood aan speelshortjes voor in de valies. Dus laataar komen die Pim!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh! Pim is keicool. De naam én het broekje. ♥

  BeantwoordenVerwijderen