18 maart 2013

Maakdagen! Voor deelnemers én bezoekers!

Het is bijna zover... Komende zondag gaat de volgende Maakdag ristretto door! Het is er dit keer eentje voor niet alleen maar deelnemers maar ook voor bezoekers, nieuwsgierigen, kooplustigen, gezinnen, kortom het is er eentje voor iedereen!

Bezoekers kunnen met een warme tas gezelligheid in de hand wat unieke DIY sfeer opsnuiven terwijl ze beslissen of de volgende keer zelf deelnemen iets voor hen is.

Eenieder die zin heeft om er met het gezin even tussenuit te zijn kan intussen het oh zo mooie MIAT ontdekken.

Bezoekers die de stoffenvoorraad met moois willen aanvullen, kunnen tussen 9h30 en 18h00 terecht bij Bambiblauw en Koekepeertje. Beide stoffenwinkels vind je zondag ook op de Maakdag.

Wie het gezicht op een verwenbeurt wil trakteren, kan tussen 9h30 en 11h én in de namiddag tussen 16h30 en 18h30 op de stoel bij visagiste Claudia Maryns.

Wie verlangt naar een pittige, al dan niet retro, hairdo wordt tussen 14h en 17h onder handen genomen door Kapsalon Madame Savooi.

Het extra programma vind je hier nog een keer overzichtelijk terug.

Wie toch ook graag deelneemt, kan nog terecht bij enkele toppers zoals de Start to Sew, de Weekendtas naaien, de Tante Hilde pop naaien en ook bij de andere workshops is hier en daar nog een plaats vrij.

Kinderen tussen 8 en 16 jaar zijn welkom bij de Start to Sew op hun maat!

Leens tafel

Na de ristretto, gaat over enkele weken ook de eerste Maakdag lungo door. Een weekend weg, genieten en ontspannen in de Ardennen. Hier vertelden we er al iets meer over en vanaf vandaag staat alle info op de Maakdagwebsite en verklaren we de inschrijvingen voor open!2 opmerkingen:

  1. Ach, zo spijtig dat de Lungo niet binnen mijn studentenbudget past ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat er niet werd verteld dat we 400 oude belgische franken zouden moeten neertellen om die DIY sfeer te mogen opsnuiven.. Wat ontgoocheld dan maar weer vertrokken in de bijtende kou. :(

    BeantwoordenVerwijderen