21 februari 2012

Van Katoen: gezellig gezinnig !

De adrenaline giert door ons lijf. Nog enkele weken en dan is het zover. 14 april 2012. Van Katoen. Ooit een vage droom, nu bijna werkelijkheid. Ik kan niet anders dan er lyrisch over doen. De voorbereiding was lang en intens en wat nu voor ons ligt oh zo geweldig. Het is van mijn jeugdbewegingsjaren geleden dat ik nog zo'n drive voor een vrijetijdsactiviteit voelde. Van een natural high gesproken!

Diep vanbinnen, en misschien ook wel wat vanbuiten, ben ik een gezelschapsmens. Ik heb graag volk om me heen. Om samen te genieten, mee te lachen, iets te eten, wat te drinken, tegen te vertellen en om samen te dromen. De ideale partners daarvoor vond ik hier, in blogland. Als team zorgden we ervoor dat het niet bij dromen bleef, maar dat we samen met u het meest gezellige samenzijn van het jaar tegemoet gaan.

Waarom en hoe wordt het daar dan zo gezellig? Benieuwd? Bekijkt u dan maar even ons gloednieuwe, vers van de pers programma.

We dachten aan iedereen. Man, vrouw, jong en oud. Wie op zoek is naar een gezinsuitstap, vindt zijn of haar gading de 14de ongetwijfeld in het MIAT. Plezier voor het kroost wordt die dag gegarandeerd.

Teens en tweens ontdekken Gent en haar hipste plekjes samen met Vlaanderens jongste fashionista Ibe Rossel. Interesse? Snel inschrijven is de boodschap!

Ibe Rossel op VK

Liever rustig en creatief aan de slag? Nog wat te jong voor al dat hip geweld? De kleinsten onder ons kunnen terecht in de kinderhoek waar ze kiezen tussen vrij spel of, door de fantastische Veetje, begeleide creatieve activiteiten. Ontwerp samen met haar je eigen porseleinen servies of recycleer brikverpakking tot een coole portefeuille!

Veetje op VK

Wild van fantasie? Dan springen zoon of dochter op de grimeerstoel of duiken ze samen gezellig de leeshoek in waar onder andere dé Pieter Gaudesaboos hen komt entertainen.

Pieter Gaudesaboos op VK by Mamasha op Flickr, on Flickr"><img src="http://farm8.staticflickr.com/7183/6912669991_81aedaa216_z.jpg" width="640" height="579" alt="Pieter Gaudesaboos op VK

Benieuwd naar de andere bladzijden in onze grote Van Katoen Agenda? Mijn collega's schijnen elk hun lichtje op een ander luik van het programma!

17 opmerkingen:

 1. Dit is zo ontzettend fantastisch!!! Ik heb er helemaal zin in. Nu maar hopen dat ik en mijn zus niet te laat waren met inschrijven voor de fotografie workshop

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk, dit blogoffensief alweer. Echt een pre-party. Nu nog de echte party (en de after party ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik haal hier best wat Roomer en cava binnen voor mijn logée zie ik ;-)

   Verwijderen
  2. Lol! Ik maak alles liefst zo bewust mogelijk mee, dus dat hoeft niet hoor ;).

   Verwijderen
 3. Fantastisch! Wat een mooi programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zei het al bij Oon, maar jullie zijn echt top-wijfies! Mijn mond valt steeds verder en verder open van alles wat jullie geregeld hebben voor 14 april! Dat wordt zo een succes hé, da gaat nie te doen zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, hele pagina over Van Katoen in 't parochieblad Kerk en leven. Super !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jullie zijn gek. Maar goed gek he. Echt fantastisch. Je voélt de de drive, de energie, de spanning. Dat spreekt aan en stimuleert enorm, jullie verdienen allemaal een standbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merciekes! En denken we ook vaak van onszelf :-) We kregen gisteren zo'n boost aan energie. Fantastisch hoe jullie reageren. 't Wordt de max!

   Verwijderen
 7. Zie je wel! Ik zei het je! Twordt de max :) geen zorgen meer, geen twijfels meer, op naar 14 april! En ik zei het al bij Eloleo, reken me er gerust bij voor de naaimarathon! En elders als je me zou nodig hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw zeg! Ik ben eens een kijkje gaan nemen op de site, dat ziet er FANTASTISCH uit! En dat lookbook ... schitterend! 14 april wordt een topdag, dat weet ik nu al!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amaai, amaai, amaai, dat begint hier te kriebelen!

  BeantwoordenVerwijderen