3 februari 2010

Zing, speel en gebaar (+ een beetje haar)Nils volgde vorig jaar 'muziek op schoot' bij Tuimeloor. Vorig weekend begon hij aan zijn tweede reeks. Liedjes zingen, wat spelletjes spelen, wat bewegen en intussen weer eens wat andere kindjes leren kennen, hij geniet er serieus van. Een aanrader dus!

Weet je nog dat ik Nils gebarentaal leerde? Wij leren dat hier uit de boekskes, maar onze Noorderburen staan daar natuurlijk weeral veel verder in. Je kunt daar zelfs cursussen volgen, bijvoorbeeld bij 'Zing, Speel & Gebaar'. Waarom vertel ik u dit? Omdat ze mij een paar vragen hebben gesteld over mijn ervaringen met de babygebaren.

En bent u, net als mijn pa, ook van mening dat Nils er gelijk nen Beatle bijloopt? Dan kunnen mijn pa en u gerust zijn, hij werd deze morgen gekortwiekt.

5 opmerkingen:

 1. Alle, ik vond dat beatle kapsel nochtans erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die lange lok ook mooi! Maar da's nu te laat zeker...;-)

  Wat leuk dat je geinterviewd werd over je kindergebaren! Leuk artikel geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'k vond zijn coupe ook zo schoon, maar nadat ik overal te horen kreeg dat ZE wel lief is of de vraag kreeg of ZE een koekske wou was ik 't wel een beetje beu en nu is 't wel een echt ventje zo

  @Suzette, ik heb jou vermeld voor een eventueel toekomstig interview - niet erg toch hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'k vond zijn coupe ook zo schoon, maar nadat ik overal te horen kreeg dat ZE wel lief is of de vraag kreeg of ZE een koekske wou was ik 't wel een beetje beu en nu is 't wel een echt ventje zo

  @Suzette, ik heb jou vermeld voor een eventueel toekomstig interview - niet erg toch hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In elk geval was het de mooiste beatle die ik heb gekend ,maar nu zie je nog beter die mooie snoet na dat kortwieken

  BeantwoordenVerwijderen