4 november 2009

Het zakske zonder doelEindelijk weer eens achter de naaimachine gekropen. Met het risico op 't overkomen als een zaag, twee kleine kinderen slorpen soms echt alle tijd, energie en goesting op... zucht...

Maar enfin, we hebben toch weer eens iets gemaakt, al moet ik eerlijkheidshalve wel toegeven dat het om het afwerken gaat van iets waar ik een dik jaar (!) geleden aan begonnen was. Nochtans een enorm simpel zakske, een grotere en aangepaste versie van het allereerste ding dat ik ooit in de naailes maakte.

Nils stil doen zitten voor een foto die de grootte van 't zakske duidelijk zou maken, was niet simpel (weeral aan 't zagen...). Het doel werd bereikt, al is 't wat onscherp.

Ik kon de stukken stof dus niet meer zien liggen, nu is 't af, maar nog geen idee waar het voor zal dienen.

6 opmerkingen:

 1. hey, zo gaat dat een tijdje duren maar voor je het weet, zit je op een zomerse herfstdag in je tuin te zien naar 2 aapjes met rode bloswangen die gieren van 't lachen met elkaar... en dan kan je al eens een boek op schoor nemen of een handwerkje - echt waar ...
  en je hebt dat zakske toch weer ferm gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hugh! Zo'n zak(ske)!
  Zonder model erbij lijkt het stukken kleiner.
  Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hij is hartstikke mooi geworden en een zakske is altijd handig..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ewel ja, een zakske komt altijd van pas. En intussen al een keer gebruikt om de twee maten van pampers, doekskes en ververskledij in te steken.

  Leen, en dan gaan we onze apen een keer samen steken hé, dan kan dat handwerken of zo een keer samen gebeuren? Merci voor 't hart onder de riem!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Keimooi. Leuk om zo'n klein model eens groot op te blazen, geeft iets heel apart. Zal ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen