18 november 2009

Het leven zoals het vandaag wasSinds héél kort voel ik aan dat we eindelijk allemaal onze plooi gevonden hebben. Bijna 3 maand na de kroostuitbreiding, 't was wel eens nodig. Onze Nils had er de meeste tijd voor nodig, maar intussen zijn de dagen waarop de beide zonen thuis zijn niet meer gevuld met helse jaloerse-Nils-momenten, neen, we genieten weer. We genieten echt weer, oef!

6 opmerkingen:

 1. Alle gij...ik had precies de indruk dat jullie junior al groter was? Nog maar 3 maand? Hij lijkt 'ouder' op dat klein fotoke rechts vanboven.
  Maar 't zien er schatjes uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Mamasha, 3 maanden vind ik toch al snel om de boel alweer op de rit te krijgen. Ik ben daar nog steeds mee bezig ;-)
  Leuke mannetjes heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht ook dat hij ouder was, dan scheelt hij maar een beetje met onze kleine van 2,5 maand. En onze oudste is ook niet meer zo jaloers, leuk is het dan he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Polkadotjes: 't is wel een beer van een vent(je) hoor... Ge kent dat overal waar ge komt zeggen ze 'amai, die eet precies wel goed'. Haha, maar toch nog maar 3 maanden!

  @Suzette: Volledig 'georganiseerd' geraak ik volgens mij toch nooit meer... dus content met de huidige stand van zaken!

  @Miekk: 't is inderdaad leuker nu! Ik zoek wel nog steeds de courage om met beiden verder te gaan dan de bib hier in de buurt en de supermarkt. Lukt jou dat? Ik vrees het voorvallen van een immense driftbui + tegelijk een hongerige krijsende baby. Help! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee, verder dan de winkel kom ik ook nog niet met die twee! Alleen als manlief er ook bij is durf ik het wel aan. Maar anders ben ik idd ook bang voor een stoute peuterpuber + krijsende baby tegelijk!

  BeantwoordenVerwijderen