18 oktober 2009

Het geboortebosNog maar eens content geweest dat we in een stad als Gent wonen, want vandaag werd daar het eerste geboortebos aangelegd. Wie in 2008 geboren werd, moest zijn schupke meenemen en een boom kiezen.

Overal waar je keek liepen ze rond, de generatiegenoten van onze Nils. Onze vent koos (onder lichte dwang van zijn ouders...) een wilg en pootte die neer gelijk nen echte. En wij, trots dat we waren, keken toe en beseften nog maar eens hoe groot die kleine vent aan 't worden is.

7 opmerkingen:

 1. Supertoffe muts draagt dat ventje van jou! Een eigen maaksel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yep en merci! Staat onder http://madebymamasha.blogspot.com/2009/01/de-kleine-elf.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja die muts TOF!!
  nu nog in het rood en dan is het echt een lief klein kaboutertje zoet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Mamasha,
  Tof dat je gereageerd hebt op mijn geboortebosblogje! Zo heb ik weer een nieuwe, inspirerende blog ontdekt om te volgen. Ik vermoed dat wij in dezelfde zone (N-R) hebben geplant. Onze ukjes kunnen mekaar nog tegenkomen als ze binnen ettelijke jaren onder hun boom gaan hangen.
  En idd...wel een aantal BB (Bekende Bloggers) gezien. Wel leuk dat een aantal bloggers (een) kindje(s) van dezelfde leeftijd hebben!
  En idd, superschattige muts!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja hoor Polkadotjes, we zaten in de N-R-zone. Schone zone ;-). 'k Ben benieuwd of we later tussen de volgroeide bomen onze spruiten hun plantsels terug gaan vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij waren er ook, maar dan in de A-zone

  BeantwoordenVerwijderen