13 september 2009

Op zoek naar stofVoor Nils' geboorte had ik een textielprojectje voorzien. Naast de suikerbonen kreeg een klein groepke kraambezoekers een stukske stof, een textielstift en de vraag om daar iets tofs op te schrijven. Tegen Nils' eerste verjaardag had ik met die stofkes eindelijk het geplande deken genaaid.

Bij het textielproject voor Thor willen we zoveel mogelijk mensen betrekken en deze keer kreeg iedereen naast een geboortekaartje ook de oproep om ons een stofke te bezorgen en een briefje met de herkomst ervan. 't Plan bestaat eruit om ook tegen Thors eerste verjaardag een deken ineen te steken, ik denk aan een soort lappendeken dit keer, Die briefkes koppelen we aan de stofkes zodat hij later kan achterhalen wie welk stofje heeft gegeven en waar 't vandaan komt.

De foto is er één van de eerste twee stofkes die we toegestuurd kregen. Mijn lieve Nijmeegse vriendin knipte de jeansrok kapot die ze tijdens onze reis naar Ecuador zo vaak droeg en die andere lieve mensen bezorgden ons een deel van een speelbroek van hun kleindochter. Moest er out there nog iemand zijn die met zijn stofke deel wil uitmaken van het cadeauke voor Thor... laat maar weten!

1 opmerking: