26 september 2009

Melig't Is wat kalm op bloggebied, want we genieten van deze twee kleine vikings. Genieten als synoniem voor vooral de oudste zijn driftbuien doorstaan wanneer de jongere eens wat aandacht vraagt, die jongste héél veel laten drinken en tussendoor heel vaak beseffen dat we gezegend zijn met twee zo'n gezonde brokken. We worden een beetje melig, jaja...

3 opmerkingen:

 1. Ha Mamasha, twee van die kleintjes kunnen je aardig bezighouden niet? Ik was vandaag bij een monster-truck-show met van die hele grote auto's (hoe ik daar terechtkwam is weer een ander verhaal...) en daar was een monstertruck die Thor heette. Toen moest ik nog aan jouw kleine man denken en hoe groot het contrast tussen twee Thorren kan zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ha Suzette, een verborgen hobby?! En jaja we blijven goed bezig, jouw kleine mannen kwamen toch ook snel opeen hé? En dan toch nog zo veel gepost op je blog, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, nee ik kreeg vrijkaartjes en toen kon ik dat niet laten schieten. Het was trouwens stiekem wel supergaaf :-)
  Tussen mijn jongens zit iets meer dan 2 jaar, maar dat vind ik wel snel opeen...ik vond (en vind) het een redelijk hectische periode en moet af en toe wel tegen mezelf zeggen dat ik niet moet vergeten te genieten van mijn mannetjes. Het zijn overigens wel de allerliefste en makkelijkste kinderen dus dan heb je gewoon de avonden vrij om te naaien of te bloggen.

  BeantwoordenVerwijderen